AMiQ

RAQUEL.Fundació AMiQ

RAQUEL. FUNDACIÓ AMiQ té per objecte fundacional desenvolupar una tasca solidària, educativa, formativa, social y sanitària per a la població en general, amb especial dedicació als infants.

Neix el setembre del 2016 en record i memòria de la Raquel, com a conseqüència de l’anel dels professionals (metges, infermeres i administratives) de l’Agrupació Mèdica i Quirúrgica per ajudar a fer un món millor.

ACTIVITATS

  • Hospital et curo i et cuido. Projecte educatiu sobre la Salut per les escoles. Enfocat per divulgar als nens i nenes el que és un Hospital, amb visita guiada per ensenyar com és un Hospital, qui i com es treballa. En Col·laboració de la Fundació QuirónSalud.
  • Diploma a la Valentia. Certificat solidari que s’atorga als nens que han estat operats a l´Hospital Universitari Dexeus per professionals de l’Agrupació Mèdica i Quirúrgica.
  • Dotació de Material Mèdic pel Tercer Món. Compra de material Mèdic (Xeringues, Esfignomanòmetres i estetoscops) per l’Hospital Royal Victoria i Hospital de Banjul de Gàmbia. Projecte de responsabilitat social i educativa dels nens i nenes de l’Escola Ramón Llull de Barcelona.

PROJECTES

  • Salut. Projecte de Col·laboració en Otologia Infantil amb Nepal. Ear care Nepal

  • Dotació de Material pel Tercer Món. En col·laboració amb Amplifón es treballa per enviar material audiològic per l’Hospital de Cubal Angola.

CONTACTE

  • fundacio.raquel@amiq.cat

Entitats col·laboradores

BILOGIC GRAFICS S.L

ROS PETIT Assessors Legals

ATOS Brazillian Jiu Jitsu