Urgències per otorinolaringologia

Urgències Otorinolaringòleg Barcelona

Agrupació Mèdica i Quirúrgica AMIQ ofereix un Servei d’Urgències 365 dies a l’any específic per l’especialitat de Otorinolaringologia.
La Unitat Funcional d’Otorinolaringologia i Al·lèrgia de l’Hospital Universitari Quirón Dexeus.

Mitjançant un Equip de Guàrdia atenem de manera especialitzada als pacients de forma presencial per otorinolaringòlegs durant el dia, fent suport telefònic a l’equip de Medicina Interna durant les nits, caps de setmana i festius. Mitjançant els protocols mèdics consensuats pels Serveis d’Urgències, Medicina Interna, Pediatria i Otorinolaringologia intentem oferir un Valoració Mèdica Integral al pacient d’Urgències.

L’excel·lència del nostre Servei d’Urgències en Otorinolaringologia se sustenta en els propis resultats.

Atenció mèdica continuada al·lergologia

Mitjançant els protocols mèdics consensuats per la Unitat Funcional d’Otorinolaringologia i Al·lèrgia de l’Hospital Universitari Quirón Dexeus oferim una Valoració Mèdica Integral. Es durà a terme la valoració clínica, diagnòstic i pauta de tractament, realitzant-se la derivació a la pròpia Unitat d’Urgències de l’ Hospital si fos necessari.

AMIQ, Agrupació Mèdica i Quirúrgica ofereix un Servei d’Atenció Mèdica Continuada SENSE Cita Prèvia oferint assistència mèdica preferent en patologia al·lèrgica.

De recent creació, inicia la seva activitat basant-se en el model d’excel·lència del nostre Servei d’Urgències d’Otorinolaringologia. S’avalua de manera preferent als pacients de forma presencial per Al·lergòlegs durant el dia a la Planta 1, Consulta 1.4.

AMIQ posa a la disposició dels nostres pacients un especialista en Al·lergologia per a qualsevol manifestació clínica que inclogui:

  • Manifestació cutània d’Al·lèrgia (Urticària aguda, èczema, picada d’insectes, eritema facial, eritema solar, al·lèrgia a cremes tòpiques i cosmètics.)
  • Asma Al·lèrgic, broncoespasme i bronquitis asmàtiques.
  • Rinoconjuntivitis, congestió i esternuts, així com picor nasal estacional
  • Qualsevol manifestació d’Al·lèrgia alimentària i per ingesta d’aliments
  • Reaccions per Al·lèrgia a fàrmacs.

A prop de 3000 pacients anuals visitats en menys d'1 hora de mitjana.

  • Temps Medi Admissió i Triatge de 9 minuts. Temps Mitjà d’espera en visita del ORL de 36 minuts.

  • Temps Mitjà de Tancament d’Informe 56 minuts.

  • Estadístiques obtingudes d’una mostra de 5269 pacients visitats pel Servei d’Urgències d’Otorinolaringologia de AMiQ a l’Hospital Universitari Quirón Dexeus de 9 a 20h.