Urgències

Urgències otorinolaringologia Barcelona
Urgències Al.lèrgia Barcelona

Home

Urgències per otorinolaringologia

Agrupació Mèdica i Quirúrgica AMIQ ofereix un Servei d'Urgències en dies laborables específic per l'especialitat d'Otorinolaringologia.

Atenem de manera especialitzada als pacients de forma presencial per otorrinolaringòlegs durant el dia, demanant cita prèvia a través del nostre web per al mateix dia. Mitjançant els protocols mèdics consensuats pels Serveis d'Urgències, Medicina Interna, Pediatria i Otorrinolaringologia intentem oferir una Valoració Mèdica Integral al pacient d'Urgències.

L'excel·lència del nostre Servei d'Urgències en Otorrinolaringologia se sustenta en els propis resultats.

Urgències Al·lergologia

MIQ, Agrupació Mèdica i Quirúrgica ofereix un Servei d’Atenció Mèdica Continuada Urgent l’Hospital Universitari Dexeus amb Cita Prèvia oferint assistència mèdica preferent en patologia al·lèrgica. Es durà a terme la valoració clínica, diagnòstic i pauta de tractament, realitzant-se la derivació a la pròpia Unitat d’Urgències de l’ Hospital si fos necessari.

De recent creació, inicia la seva activitat basant-se en el model d’excel·lència del nostre Servei d’Urgències d’Otorinolaringologia. S’avalua de manera preferent als pacients de forma presencial per Al·lergòlegs durant el dia a la Planta 1, Consulta 1.4.

AMIQ posa a la disposició dels nostres pacients un especialista en Al·lergologia per a qualsevol manifestació clínica que inclogui:

  • Manifestació cutània d’Al·lèrgia (Urticària aguda, èczema, picada d’insectes, eritema facial, eritema solar, al·lèrgia a cremes tòpiques i cosmètics.)
  • Asma Al·lèrgic, broncoespasme i bronquitis asmàtiques.
  • Rinoconjuntivitis, congestió i esternuts, així com picor nasal estacional
  • Qualsevol manifestació d’Al·lèrgia alimentària i per ingesta d’aliments
  • Reaccions per Al·lèrgia a fàrmacs.

Aproximadament 3000 pacients anuals visitats en menys d'1 hora de mitjana

Temps Medi Admissió i Triatge de 9 minuts.

Temps Mitjà d’espera en visita del ORL de 36 minuts.

Temps Mitjà de Tancament d’Informe 56 minuts.

Estadístiques obtingudes d’una mostra de 5269 pacients visitats pel Servei d’Urgències d’Otorinolaringologia de AMiQ a l’Hospital Universitari Dexeus de 9 a 20h.